Teen porkkanaraastetta miten tahansa niin se lentää pitkin pöytää. Ei siis monitoimikoneella, kun se tekee raasteen kulhoon, mutta siinä kapistuksessa on liikaa liikuvia osia ja siis pestäviäkin. Minulla ei ole omaa monitoimikonetta, mutta pojan kone on tuossa kaapissa. En pidä siitä. Ostin muuton jälkeistä elämää varten muiden joukossa tällaiset:

2013_12_18_IMG_0241-normal.jpg

Vohvelirauta muutti jo ja tulee olemaan siellä ainakin aluksi tärkeä, sillä siellä on paisto ja keitto mahdollisuuksia aika rajallisesti. Kunhan vielä metsästän karpin vohvelin ohjeen.

Mulinex tekee sopivan oloista porkkanaraastetta, mutta kun se roiskutti kipon ohi, aloin suunnittella muotoiltua kulhoa.

2013_12_31_IMG_0510-normal.jpg

2013_12_31_IMG_0511-normal.jpg2013_12_31_IMG_0512-normal.jpg

Tuo 3 litran etikkakanisteri osoittautui sopivan kokoiseksi, siihen yltää somet kiinni niin, että on helppo kipata raaste kulhoon. Tuo ei ole nyt vielä mitenkään siististi muotoiltu, mutta siinä on hyvä alku, kun kyllästyn tuohon, niin teen uuden oikein mitan kanssa, niin ja pitää käyttää kolme litraa etikkaakin. Siitäpä tuli mieleen, että kellarissa olevista punajuurista voisi tehdä etikkapunajuuria, ne kelpaisi miehille.

2013_12_31_IMG_0513-normal.jpg2013_12_31_IMG_0517-normal.jpg

Kauheita puukotuskuvia ja niin porkkanaa, sitähän on edellisessäkin jutussa.

 

SE