Perjantain ja launatain olin täällä kotona ja sain paljon aikaiseksi, nyt vaatteeni on jonkinmoisessa järjestyksessä pihasaunan pesuhuoneessa, laitoin sinne harjanvarresta tangon, pystynaulakon vein sinne pyykkikoneen vierestä. Pesin kaksi koneellista pyykkiä, siinä oli myös muutossa kulkenutta vaatetta ja verhoja ja muuta. Ne ovat vielä kuivumassa saunan narulla ja kuivaustelineessä, jonka sain sovitettua pesuhuoneen nurkkaan. Pesin myös Tytön festarilakanat, ne oli ihan uudet sileät ja vitivalkoiset, kun syyskuussa peittelin niillä Esikoisen remonttityömaalla sinne tulleet keittiökaluseet, ettei likaannu ennen asennusta, Tyttö näki sen ja kauhisteli lakanoittensa kohtaloa. Sunnuntaina, kun Tyttö ja se Insinööri kävivät, annoin ne lakanat pestynä Tytölle ja hän oli tyytyväinen, sanoi pöllineensä ne Wackenin-reissulla tanskalaisesta hostellista, no joo, vai sellaiset lakanat.


Perjantaina pesin, järjestin ja pakkasin vihreät lasiesineeni ja vein laatikot mehukellariin, on se asia nyt siltä osin valmis. Mitä niille pulloille, purnukoille ja kipoille teen jatkossa, se on auki, mutta nyt ne ovat siististi järjestyksessä.


Järjestelin täällä kaikenlaista muutakin tavaraa, on täällä vieläkin Tytön lakanoita, tuli peittoineen päivineen viimeisenä poisTytön huoneesta, joka on nyt muuten aivan tyhjä, katto on kunnossa, seiniä maalataan ja muoviomatto on ostettuna, kyllä Tyttö ihmettelee, kun menee käymään veljensä asunnossa Kekkulin uudessa huoneessa. Niin, on lisää lakanoita, ne ovat sellaiset, jotka Tyttö sai joulahjaksi teinirakkaudeltaan melkein kymmenen vuotta sitten, niissä on punaisia sydämiä, se oli aikaa jolloin Tytön huoneessa lojui käytettyjä kondomeita, ehkä ihan normaalia, mutta sitten kerran he kyllästyivät seksiin ja tietokonepeleihin ja kysyivät missä on Legot. Mitä? Häh! Hain ulkovarastossa riippuneen säkin ja rojautin olohuoneen lattialle, sitten Tyttö 16 vee, sen poikakaveri saman ikäinen ja Kuopus 15 vee rakensivat Lego-maan. Muuten tuolla samaisella syyskesän Wackenin-reissullaan Tyttö ja Kuopus kävivät Legolandiassa. Ei Tyttö sen teinirakkauden kanssa ole ollut aikoihin, vaikka olivatkin pitkään yhdessä. Sitten Tyttö asui yhden Maajussin kanssa, mutta vuosi sitten vaihtoi tuohon Insinööriin. Että ei sillä muuta ole ollut kuin kolme, vaikka tätit kauhistelevat FB:n kuvissa miesten paljoutta, mutta eivät tajua, että Tytöllä on monta ystävää, jotka sattuvat olemaan miehiä, mutta ne ovat ystäviä, kavereita, tuttuja. Ihan käsittämätöntä sellainen?


Kuvat sarjassa vihreät pullot. Viinipullossa leima vuodelta 1983, oli yllätys, että tuo pullo on vielä tallessa. Ja pikku Jägermeister meni rikki, kun Tyttö otti sen mukaansa silloin joskus Rovajärven ampumaleirille. Eihän siellä saa olla alkoholia mukana, mutta Tytön pitää hakea rajoja, hän on sellainen tyyppi, Vladivostokista tullessaankin piti Siperiassa tunkea johonkin venäläisen ampuma-alueelle niin pitkälle, että tultiin ajamaan pois. Mutta nyt hän on turvallisesti Suomessa, tuli loppuviikolla Värteråsista hommista, jätteenpolttolaitos saatiin tuottamaan sovittu määrä energiaa. Se onkin sarjassaan maailma ison, ilmankos Tyttö halusi sinne mukaan käynnistämään sitä. Muuta juttua en siitä laitoksesta nyt löydä mutta olkoot tällainen linkki:

http://www.ruukki.fi/Uutiset-ja-tapahtumat/Uutisarkisto/2014/Malarenergin-voimalaitos-tuottaa-energiaa-kotitalousjatteesta


2014_11_02_2779.jpg2014_11_14_2838.jpg


Eiks oo hyvät eväät? Ei sovi karpille!