Käytiin kuutamosauvakävelyllä mun miehen kanssa. Tuuli vei pilvenhattaroita vauhdilla pitkin kuutamon valaisemaa taivasta. Pilvetön päivä oli kiva vaihtelu, on ollut pitkään todella pimeää.

Sisko soitti eilen illalla, oli eronnut kirkosta. Asustaa tyttönsä asunnossa, siis jättänyt miehensä, mutta ei eronnut siitä virallisesti. Hän on nyt sitten pariton uskonnoton. Hän elää omaa elämäänsä ja tekee omat ratkaisunsa, hyvä että on pystynyt päättämään jostakin, mutta tapa, jolla hän päätöksiään tekee, on minusta omituinen. Kirkkokunnan vaihtamista hän on suunnitellut jo kaksi vuotta, mutta nyt hän erosi kirkosta, kun nyt niin kuuluu tehdä, ja hän oli yllättävän vähän tutustunut siihen kirkkoon mihin aikoo liittyä, tuosta tiedon vähyydestä yllätyin. Ja miehensä kanssa he ovat vaan olleet jo vuosia, en toivo yhdenkään avioliiton päättyvän eroon, mutta ei tuollaisessakaan ole mitään järkeä, että ollaan olevinaan, vaikkei mitään ole, tyhjä kulissi vaan, nyt sentään sitten käytännössä asuvat eri asunnoissa.

Mun hommat täällä kotona eivät edenneet tänään ollenkaan, olin Esikoisella käymässä ja vein kaupasta äitille ruokaa.

Tyttö yövuorossa.

tytt%C3%B6y%C3%B6vuorossa.jpg

Vävykokelas yövuorossa.

UPMRauma.jpg

Ei siinä mitään ihmeellistä, että ihmiset ovat yövuorossa, mutta heille kummallekaan se ei kuulu toimenkuvaan, Tytölle ei ollenkaan ja Vävykokelaallekin se on harvinainen puikkeustapaus.

 

$