Nyt ei oikein ole kirjoitusvire. Edelleen sähellystä sinne ja tänne. Huomenna on Kuopuksella viimeinen lomapäivä, olis suunnitelmissa kuskata se kaupunkiin ja käydä samalla katsomassa mitä pojat ovat saaneet aikaiseksi Pojan tontilla. Saattaapi tulla huomenna raikas päivä, pitää olla kunnolla vaatetta päällä, jos aikoo järjestellä routaeristeitä sokkelin viereen.

Eilen sain kirjoitettua tuon verran:

Vuosi on vaihtunut, sama elämän meno jatkuu.

En tehnyt uuden vuoden lupauksia, tulee vaan mielipahaa niiden toteutumattomuudesta.

Joulunpyhät ovat takana, kuusi karistaa neulasiaan.

Loppiainen on edessä ja sitten Nuutti lopettaa lopullisesti joulun.

Kuumennan pannulla voissa papuja ja kukkakaalia, voi tuoksuu hyvälle, voille. Joulupukki toi Kovanaaman.

Nyt tarvitaan iso energia aloittamaan homma.

Mikä homma etsiä vuoden sisällä otetuista kuvista ne muutama kymmenen valittua, jotka päätyvät Kekkulin synttärilahjakirjaan. Kuopuksella olis hyviä kalastuskuvia, pitää muistaa pyytää niitä, kun se tulee Pojan rakennustyömaalta.

Tänään sain riipusteltua vähän ajatuksia kasaan jatkokertomuksen jatkamista varten.

img189.jpg

 

Kyllä vielä saan tuon jatkokertomuksen uuteen vauhtiin, siitä ei tule jatko-osa, vaan edellisen sivuosa, selitysteos ja nyt on pakko uskaltaa pureutua siihen mitä tähän asti olen kiertänyt kuin kissa kuumaa puuroa. Saattaa olla parasta, että en pohdi asioiden kirjoitusjärjestystä, kunhan vaan aloitan ja kirjoitan. Selvää on se, että en kirjoita enää tuolla tavalla aikajärjestyksessä talo toisensa jälkeen vuosi vuodelta eteenpäin, vaan tapahtumia ja muistoja jossakin muussa järjestyksessä. Ja mikä pahinta, minun pitää uskaltaa kirjoittaa itseni ja meen perhe sinne mukaan ja samalla etsiä sitä mikä minulta on hukassa, mutta en ihan oikeasti tiedä mikä se on, mutta kaikkien löytöjeni jälkeenkin jotakin on hukassa, elämäni palapelistä puuttuu edelleen paloja.

http://blogit.maaseuduntulevaisuus.fi/jatkokertomus/

Tiedän, että tuo loppu on kamala, mutta en vaan voi sille mitään, että se on tuollainen.

Nyt tämä mummo rämpii eteenpäin lumessa ja pakkasessa.