Täällä on siis kaksi otsikkoa "marraskuun harmautta" eikä kumassakaan tekstiä.

Pitääkö antaa selitys?

Minulla on nyt uusi, elämäni ensimmäinen, älypuhelin!  Sen liittymä aukesi muutama tunti sitten. Mutta viime viikolla olin sillä netissä, milloin kenenkin verkossa ja kirjoitin otsikon, se näytti tulleen jopa kaksi kertaa. Mutta en onnistunut saamaan sillä aikaiseksi tekstiä. Pitää vähän opetella lisää. On muutenkin aivan alkutekijöissään ton laitteen opettelu. Siinä on jo kuitenkin ladattuna se ohjelma, jota eniten odotin; maastokartta. Kun olen oppinut vähän enemmän, aijon ostaa siihen lisäosan, jolla pystyy mittaamaan kuljetun matkan. Luulen, että se on kätevä maastossa ja metsäteillä.

Mulla ja mun miehellä oli aivan samanlaiset ja saman ikäiset yksinkertaiset Nokiat. Tässä syksyllä puhuin, että alkaa miehen taskussa rähjääntynyt olla jo niin pahan näköinen, että pitää varautua sen toimimattomuuteen. Mies sanoi, että ostetaan mulle kunnon puhelin, ja hän saa sen mun vanhan isäinpäivälahjaksi. Koska halusin, että mun puhelinnumero ei muutu, meni liittymän vaihtoon yli viikko aikaa. Loppuviikolla, mulle tuli tekstari, että maanantaina aamupäivällä vaihto tapahtuu. Me oltiin eilen Pojan rakennustyömaalla auttamassa, kun miehen puhelin meni pimeeksi. Me luultiin, että akku on tyhjä, mutta kun vaihettiin mun kännykästä siihen akku, niin ei lähtenyt siltikään käyntiin. Sitten vaihdettiin SIM-kortteja ja niin saatiin miehen numero toimimaan, kun siihen tulee sellaisia puheluita, joihin on pakko vastata. Mä luulin, että mun SIM-kortti on sen sähellyksen jäljiltä miehen toimimattomassa puhelimessa, mutta hetken kuluttua Poika kysyi, että kuka pitää SIM-korttiaan lattialla pölyn ja lastujen seassa. Se oli mun SIM-kortti. Sain sen vielä illalla kotona viritettyä yhteen vanhaan puhelineen, mutta nyt se sitten on tarpeeton, saa antaa vaikka Kekkulille leluksi.

Nyt on siis opiskelun aiheena se, että oppisin laittamaan tänne tekstiä ja kuvia kännykällä. Mun kännykkä on viisituumainen Sony, mutta on sen näppis aika pieni mummon sormille.

Tässä sitten sitä mitä otsikko lupaa. Ja uudella kännyllä otettu kuva,  kun helpompaa tietä en osaa, niin tähän kuva tuli läppärin kovalevyn kautta.

DSC_0007.jpg

 

SE