Tänään oli niin pimeä päivä, että voiko vielä pimeämpiä tulla, lyhyenpiä kyllä tullee, jo huomenna.

Kovin vähän on tullut tänne kirjoiteltua, eikä ole kuviakaan ilmestynyt.

Monenlaista on tapahtunut, mutta en ole saanut laitettua mitään paperille, tai siis kirjoitettua tänne. Ennen vanhaan oli paperia. Ehkä juuri siksi en ole kirjoittanut, että on tapahtunut niin paljon, kyllä kirjoittamaan olisin ehtinyt, mutta en ole ehtinyt saada ajatuksia niin paljoa järjestykseen, että olisin saanut lauseita aikaiseksi. Mulla on vaikeuksia pysyä sosiaalisissa tilanteissa mukana. Vanhat asiat tunkevat aina tilanteisiin mukaan. On se kummallista, että eri ihmisten seurassa on itse niin erilainen.

Nyt pitäisi valmistautua tapaamaan tämän viikon aikana kaksi tyyppiä, joiden kanssa haluaisin olla jonkinmoisissa väleissä, mutta minulla on vaikeuksia keskustella heidän kanssaan. Toinen vaan vaatii jatkuvaa varpailla oloa, etten sano mitään sopimatonta ja toinen on juuri sellainen tyyppi, että vanhat rasitteet ohjaavat liikaa puhettani. En haluaisi olla ilkeä, mutta silti keskustelu väkisin kääntyy aina kiusoittelevaan ja hänelle hankalien asioiden suuntaan.

Oli taas yhdet tapahtumarikkaat sukujuhlat. Nyt ei tarvittu poliisia, mutta liuta sinisiä valoja kuitenkin, ensin tuli ensivaste, sitten lanssi ja sitten vielä lääkäriambulanssi. Jos se mystinen kohtaus oli pakko tulla, niin paikan valinta oli hyvä, vahvat miehet nostivat nuukahtaneen hallitusti lattialle ja sillä aikaa oli yksi jo yhteydessä hätäkeskukseen ja työnsi sitten puhelimensa Tytön käteen ja aloitti elvytyksen, hän jaksoi elvyttää ensivasteen tuloon asti, jatkajaehdokkaita oli kyllä paikalla monta. Hätäkeskus kysyi Tytöltä, että onko siellä lapsia, olihan niitä ja heidät ehdittiin siirtää toiseen huoneeseen ennen ensivasteen tuloa hätäkeskuksen ohjeen mukaan, ei olisi kyllä heti hoksattu ilman neuvoa sitä tehdä. Kohtaus oli voimakas rytmihäiriö ihmisellä jolla ei ole ennen ollut mitään terveysongelmia, ei sydämessä, eikä muutenkaan. Nyt on kulunut 9 päivää, eikä hän vielekään hengitä täysin itsenäisesti, tarvitsee aina välillä hengityskoneen avuksi. Hänestä ei ole jatkuvista tutkimuksista huolimatta löytynyt mitään vikaa, mutta ei vaan hengitä. Lievempiä rytmihäiriöitä on tullut pari. Nyt vaan odotetaan mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

Luulen, että palaan nyt tavalla tai toisella pitämään ruokapäiväkirjaa, mulla on viime viikon syömiset kirjattuna ylös. Nyt en ole karpannut, enkä mitään muutakaan, mutta haluan vaan laittaa ylös mitä tulee syötyä. Nykyruuat ei Karppaus.infoon sovikaan, mutta en ole käynyt siellä edes kurkkimassa elokuun jälkeen, meni silloin vähän sukset ristiin heidän kanssaan. Mietin nyt niitä asioita ja yritän saada itseni järjestykseen. Suunnittelin lukea sieltä ketjuni läpi, mutta ei vielä onnistunut. Palaan asiaan ja saatan laittaa ruokapäiväkirjani tänne.

Joku kumma juttu, pystymalliset kuvat pitää kierrättää jonkun kuvakäsittelyn tai kuvakaappauksen kautta, jotta pysyvät pystyssä täällä blogissa, joten olkoot kuvat nyt omassa rauhassaan. Tuo ongelma tuli silloin kun netin korkeampi voima päivitti oma-aloitteisesti yhtenä yönä mun ikkunaruutuja näyttävän ohjelman. Näillä mennään, mutta jospa palaisin tänne vielä monesti ennen joulua.

 

SE