Tänään oli niin pimeä päivä, että voiko vielä pimeämpiä tulla, lyhyenpiä kyllä tullee, jo huomenna.

Kovin vähän on tullut tänne kirjoiteltua, eikä ole kuviakaan ilmestynyt.

Monenlaista on tapahtunut, mutta en ole saanut laitettua mitään paperille, tai siis kirjoitettua tänne. Ennen vanhaan oli paperia. Ehkä juuri siksi en ole kirjoittanut, että on tapahtunut niin paljon, kyllä kirjoittamaan olisin ehtinyt, mutta en ole ehtinyt saada ajatuksia niin paljoa järjestykseen, että olisin saanut lauseita aikaiseksi. Mulla on vaikeuksia pysyä sosiaalisissa tilanteissa mukana. Vanhat asiat tunkevat aina tilanteisiin mukaan. On se kummallista, että eri ihmisten seurassa on itse niin erilainen.

Luulen, että palaan nyt tavalla tai toisella pitämään ruokapäiväkirjaa, mulla on viime viikon syömiset kirjattuna ylös. Nyt en ole karpannut, enkä mitään muutakaan, mutta haluan vaan laittaa ylös mitä tulee syötyä. Nykyruuat ei Karppaus.infoon sovikaan, mutta en ole käynyt siellä edes kurkkimassa elokuun jälkeen, meni silloin vähän sukset ristiin heidän kanssaan. Mietin nyt niitä asioita ja yritän saada itseni järjestykseen. Suunnittelin lukea sieltä ketjuni läpi, mutta ei vielä onnistunut. Palaan asiaan ja saatan laittaa ruokapäiväkirjani tänne.

Joku kumma juttu, pystymalliset kuvat pitää kierrättää jonkun kuvakäsittelyn tai kuvakaappauksen kautta, jotta pysyvät pystyssä täällä blogissa, joten olkoot kuvat nyt omassa rauhassaan. Tuo ongelma tuli silloin kun netin korkeampi voima päivitti oma-aloitteisesti yhtenä yönä mun ikkunaruutuja näyttävän ohjelman. Näillä mennään, mutta jospa palaisin tänne vielä monesti ennen joulua.

 

SE