viikko 49

 

ma 5.12

klo 7.40 ylös sängystä

klo 8: siivu reissumiestä, voita, oltermannia

klo 12.30: perunamuusia, rosmariiniporkkanoita. keitettyjä kokonaisia kauraryynejä ja marjakiisseliä (sis. sokeria)

iltapäivällä lisää kiisseliä

klo 18: keitettyjä kokonaisia kauraryynejä ja marjakiisseliä (sis. sokeria)

 

ti 6.12

klo 7.10 ylös sängystä

klo 13.30: perunamuusia, possunkäristystä, parsakaalia, rosollia, muutama pala ananasta, salaattia, siivu kinkkua, vähän tonnikala-makaronisalaattia, siivu saaristolaislimppua,  jälkkäriksi karpalokiisseli kermavaahdolla

klo 15.30-17 250 g hedelmäkarkkia, kotimainen omena

klo 21: 3 siivua sekaleipää, voita, oltermannia, maitoa+kuumaa vettä+makeutusainetta

klo 23.40 nukkumaan

 

ke 7.12

klo 9 ylös sängystä

klo 9: siivu sekaleipää, loppu vanhasta kiisselistä

klo 12.30: vähän vanhaa perunamuusia, muutama pala rosmariiniporkkanoita, vähän papupataa, 3 siivua sekaleipää, voita, oltermannia

klo 17: kauralesepuuroa, voisilmä, 2 dl sokeritonta omenasosetta, 100 g luumuja

2 kotimaista omenaa

 

to 8.12

klo 7.10 ylös sängystä

klo 8:  1,5 cm koskenlaskijaa

klo 12: vokkivihanneksia, kangasrouskuja, valkosipulia, kookoskermaa, thaimausteita. pieni papupadan loppu, siivu sekaleipää. jälkkäriksi raejuusto+omenasose

iltapäivällä mustikkamuffinsseita, monta, liikaa, muutama hedelmäkarkki

illalla vähän koskenlaskijaa, 5 luumua

klo 23.40 nukkumaan

 

pe 9.12

klo 7.40 ylös sängystä

klo 8: siivu ruisleipää, voita, paistettu muna

klo 11: lautasellinen mannapuuroa, vattuja, 5 luumua, muffinssi

klo 15: mannapuuroa, vähän sokeria

desi glögiä,  ½ piparia

klo 20: 3 sämpylää, Hermannia, paprika, kotimainen omena

 

la 10.12

klo 8.10 ylös sängystä, valvoin aamuyöllä

klo 9: siivu ruisleipää, Hermannia, voita

klo 15.30: toissapäiväistä vokkivihannesruokaa, keitettyä keräkaalia, 3 siivua Real-ruisleipää, Hermannia, voita, kotimainen omena

Hermannia, sokeroitua mehua, 2 kotimaista omenaa

klo 21.30: 2 sämpylää, Hermannia, sokeroitua mehua

 

su 11.12

klo 7.30 ylös sängystä

klo 8: 2 siivua Real-ruisleipää, Hermannia, voita

klo 10.30: 2,5 dl AB-jukurttia, 1 dl mustikoita, ripaus sokeria

klo 15.30 2 siivua Real-ruisleipää Hermannia, voita, paprikaa, 2 kotimaista omenaa

klo 19: lautasellinen vispipuuroa (puolukkaa, mannaryyni, sokeri), 3 dl maitoa