viikko 49
ma 5.12
klo 7.40 ylös sängystä
klo 8: siivu reissumiestä, voita, oltermannia
klo 12.30: perunamuusia, rosmariiniporkkanoita. keitettyjä kokonaisia kauraryynejä ja marjakiisseliä (sis. sokeria)
iltapäivällä lisää kiisseliä
klo 18: keitettyjä kokonaisia kauraryynejä ja marjakiisseliä (sis. sokeria)
ti 6.12
klo 7.10 ylös sängystä
klo 13.30: perunamuusia, possunkäristystä, parsakaalia, rosollia, muutama pala ananasta, salaattia, siivu kinkkua, vähän tonnikala-makaronisalaattia, siivu saaristolaislimppua, jälkkäriksi karpalokiisseli kermavaahdolla
klo 15.30-17 250 g hedelmäkarkkia, kotimainen omena
klo 21: 3 siivua sekaleipää, voita, oltermannia, maitoa+kuumaa vettä+makeutusainetta
klo 23.40 nukkumaan
ke 7.12
klo 9 ylös sängystä
klo 9: siivu sekaleipää, loppu vanhasta kiisselistä
klo 12.30: vähän vanhaa perunamuusia, muutama pala rosmariiniporkkanoita, vähän papupataa, 3 siivua sekaleipää, voita, oltermannia
klo 17: kauralesepuuroa, voisilmä, 2 dl sokeritonta omenasosetta, 100 g luumuja
2 kotimaista omenaa
to 8.12
klo 7.10 ylös sängystä
klo 8: 1,5 cm koskenlaskijaa
klo 12: vokkivihanneksia, kangasrouskuja, valkosipulia, kookoskermaa, thaimausteita. pieni papupadan loppu, siivu sekaleipää. jälkkäriksi raejuusto+omenasose
iltapäivällä mustikkamuffinsseita, monta, liikaa, muutama hedelmäkarkki
illalla vähän koskenlaskijaa, 5 luumua
klo 23.40 nukkumaan
pe 9.12
klo 7.40 ylös sängystä
klo 8: siivu ruisleipää, voita, paistettu muna
klo 11: lautasellinen mannapuuroa, vattuja, 5 luumua, muffinssi
klo 15: mannapuuroa, vähän sokeria
desi glögiä, ½ piparia
klo 20: 3 sämpylää, Hermannia, paprika, kotimainen omena
la 10.12
klo 8.10 ylös sängystä, valvoin aamuyöllä
klo 9: siivu ruisleipää, Hermannia, voita
klo 15.30: toissapäiväistä vokkivihannesruokaa, keitettyä keräkaalia, 3 siivua Real-ruisleipää, Hermannia, voita, kotimainen omena
Hermannia, sokeroitua mehua, 2 kotimaista omenaa
klo 21.30: 2 sämpylää, Hermannia, sokeroitua mehua
su 11.12
klo 7.30 ylös sängystä
klo 8: 2 siivua Real-ruisleipää, Hermannia, voita
klo 10.30: 2,5 dl AB-jukurttia, 1 dl mustikoita, ripaus sokeria
klo 15.30 2 siivua Real-ruisleipää Hermannia, voita, paprikaa, 2 kotimaista omenaa
klo 19: lautasellinen vispipuuroa (puolukkaa, mannaryyni, sokeri), 3 dl maitoa
Kommentit