Tarviiko mun yrittää tehdä jotakin kuvia sekatekniikalla, kun siitä ei tule mitään valmista, kerään vaan vanhoja kierrätyspapereita, leikkaan kuvia niistä ja lajittelen niitä kasasta toiseen ja laatikosta toiseen. Voisi sitä olla järkevämpääkin tekemistä, vaikka etsiä ratkojat.fi:stä sopivia sanoja ristisanatehtävään, kun itse niitä en onnistu keksimään.

Onko pakko hakata jäinen nivelakseli kiinni lumilinkoon pimeässä illalla kovassa lumipyryssä. Eikö sitä olisi voinut tehdä päivälläkin poudalla. Tai jo silloin kun oli vielä lämmin sää, eikä ollut nivelakseli jäässä. Tuolla tien toisessa päässä, 5 km meiltä, asuu muutamia ihmisiä, joiden täytyy päästä aamulla töihin, joten miehen pitää lähteä jo kukonlaulun aikaan auraamaan tietä, ei täällä kylläkään mitään kukkoa ole, vaikka harrastuskanalat ovat nyt muotia, pojallakin on 140 km päässä muutama kukko ja parisataa kanaa, aika iso harrastus.

Onko pakko talvi toisensa jälkeen yrittää kirjoittaa muisteluita, jos siitä ei tule mitään valmista. Pakkomielle. Jos unohtaisin sekatekniikan ja kirjoittamisen ja lähtisin Omikronin sekaan kirpparille etsimään itselleni vaatteita. Turha haave, ei siellä ole kuin pieniä vaatteita, pieneksi jääneitä, jotka sopivat laihoille, treenatuille ja normaalipainoisille. Mutta minähän olen läski, laskin tässä painoindeksini, se on 31, se on siis enemmän kuin kuvittelin, vaikka painoni tiedänkin joka päivä. Olen siis sairaalloisen lihava, en normaali.

Lehdessä oli juttu, että rokotettu ja tartunnan saanut saa oikein supervastustuskyvyn koronaa vastaan, joten taitaa olla aivan hullua, että meikäläinen kolmesti rokotettu pelkään koronaa, vaikka lihava olenkin. Mutta onko kuitenkin parasta elää varman päälle. Ja kyllähän minäkin asioita hoidan ja ruokakaupassa käyn, ei tänne korpeen Foodora ruokaa tuo, eikä muukaan, ei postikaan tule, jos tie on huonossa kunnossa.

Tulipa taas hyväntuulista juttua. Ja fiilikseen sopiva kuva.

IMG_7061.jpg

 

$€