Tässä alkuvuoden aikana olen tehnyt jämälangoista ja purkulangoista Äiti-Teresan peittoon neliöitä, se on yhden akkasakin projekti, johon olen osallistunut. Nyt langat ovat käyneet vähiin ja laatu on niin huono, ettei niistä voi enää tehdä neliöitä.

2015_03_13_3668.jpg

Tuossa muutamia neliöitä ja lankajämäkori alkaa olla sekainen.

2015_03_24_3762.jpg

Kun selitin Lajitoverille, että jukurttipurkeista saisi amppeleita ja ruukunsuojuksia, en kuitenkaan tykkää kun ne ukot vahtaa-pällistelee ja kun kokeilin limmata kangasta päälle, se ei oikein kätevästi onnistunut. Niin siihen Laijitoveri sanoi, että mikset virkkaa tuollaista sukkaa, kuin ketsuppipullolla on. Tämä on Kekkulin lelu.

2015_03_25_3784.jpg

Ja niin aloitin virkkaamisen.

Sieppaa.jpg

Ja jukurttipurkki vain malliksi, niin että sain kokeilla miten mun teelmys sopii sen muotoihin. Koska talletan roskat, ehkä vähän liikaakin, niin näitä pikku sankoja löytyy, osa on jo virttynyt ikkunalla ja osan olen maalannut.

2015_03_24_3774.jpg

Kiristin suojuksen sangon suulle harsimallani puuvillalangalla ja ripustuslenkitkin tein puuvillalangasta. Tässä ensimmäinen prototyyppi, mutta tätä ideaa kyllä kehittelen eteenpäin. Ilman ripustuslenkkiä tuo on ruukunsuojus. Tässä nyt ainakin yhdityvät huonot jämälangat ja  tarpeettomat sangot. Sankoja ei nyt enää tule vaihdilla lissä, sillä nyt on maidoton maaliskuu ja sitten kun taas ostan jukurttia ostan kotimaista, kun sitä on nykyään saatavilla ihan kohtuulliseen hintaan.

2015_03_25_3780.jpg

SE