Ruokapäiväkirja viikko 2.

8.1.17

paino 81

7.45 herätys

9.00: 140 g pekonia

kotitöitä

12.00: 140 g pekonia

kotitöitä

16.00: 50 g brie, 50 g emmental, 50 g jääsalaatti

illalla: n. 30 suolapähkinöitä ja yksi ranskalainen pastilli

 

9.1.17

6.35 herätys

9.00: 2 munaa

shoppailu-kävelyä 2 tuntia, hinta 40€

15.00: 60 g suolapähkinöitä, grillimakkara, sprite light

kävely 34 min ja shoppailukävely 1 tunti

19.30: 60 g jääsalaattia, tomaatti, 100 g kurkkua, 50 g paprikaa (salaatissa 10 hh ja 53 kaloria)

 

10.1.17

paino 81

8.10 herätys

12.00: 90 g naudanpaistia, 60 g paprikaa, tomaatti, 100 g jääsalaattia, 10 g öljyä, 100 turkkilaista

16.20: sauvakävely 30 min

17.00: iso lautasellinen borssikeittoa (suunnilleen 100 g nautaa, 100 g punajuurta, 20 g porkkanaa, 100 g keräkaalia, etikkaa, liemikuutiota, mausteita) 100 g smetanaa, 100 g karpalomehutiivistettä.

 

11.1.17

paino 80

8.00 herätys

11.30: lautasellinen borssikeittoa (eilistä), 45 g smetanaa, muna, 100 g kurkkua

tunti kotitöitä

16.30: 2 munaa, tomaatti, 100 g jääsalaattia, 50 g paprikaa, 10 g rypsiöljyä, 60 g suolapähkinöitä, 170 g vattuja

 

12.1.17

paino 80

7.15 herätys

9.00: 90 g mustaleima emmentalia, 4 siivua Atria saunapalvia, 70 g paprikaa

tunti kotitöitä

11.30: 6 dl ternimaitoa, uunijuustona, ripaus Hermesetas Steviaa päälle

sauvakävely 30 min

17.45: 5 kpl jauheliha-sienipihvejä (400 g nautajauhelihaa, 200 g kangasrouskuja, 3 munaa, 3 tl psylliumia, pippuria, paistamiseen voita), 100 g jääsalaattia, 90 g paprikaa

 

13.1.17

paino 80

8.20 herätys

11.30: 6 kpl eilisiä jauheliha-sienipihvejä, n. 100 g keräkaalia voissa, 200 g Creme Fraichea

touhuamista

19.30: 115 g valkohomejuustoa, 120 g Sauvon maustekurkkuja

 

14.1.17

paino 80

8.50 herätys

kotitöitä tunti tai ?

11.30: keräkaalia n. 50 g, karjalanpaistia n. 100

sauvakävely 30 min

16.35: 4 palaa karppiveripalttua, tomaatti 76 g, kurkkua 50 g, puolukkaa 50 g

21: 150 g vattuja

 

Maanantain ruuat vähän mututuntumalla, makkarasta ei ole mitään tietoa mikä se oli, laitoin laskuriin Atria hiilloksen ja siitä tulee 9 hh, saattoi olla yhtä hyvin joku vähähiilarisempi.  Sunnuntai illan suolapähkinöitä en punninnut ja ranskalainen pastilli puuttuu laskuista, kai se 2-3 grammaa painaa ja on melkein kokonaan hiilaria. Maanantain suolapähkinät punnitsin ja illan vihannekset.

Tiistain ja keskiviikon borssikeiton arvot on vaan joku borssi laskurista, omassani oli lihat mukana, tuohon laskelmaan tuli niin vähän proteiinia, että siinä on varmaankin vain lihaliemi. Hiilarit tuntuis olevan kohdallaan.

Keskiviikkona laskuri antoi vattujen hh-määräksi 12 g/ 100 g, tuntuu aika isolta, ja niitä kun olisi pakastimessa enemmänkin ja pidän niistä kovasti. No joo kannatti käydä Finelissä, siellä on 5,7g. Onko FatSecretissä kaikki muukin väärin?

Ja veripaltun arvot on tuossa edellä laskettuna.

Yhtenäistä taulukko ei nyt ole, kun olen laskenut vähän eri systeemeillä mutta luvut ovat tällaisia:

rpkvi2.jpgrpkwi2.jpg

 

Nää mun viikot alkaa sunnuntaista, kun vuoden ensimmäinen päivä oli sunnuntai, mutta ei se mitään haittaa. Meen allakassa sunnuntai on viikon viimeinen päivä, mutta eikö kristilliseltä kannalta katsottuna sunnuntai ole viikon ensimmäinen päivä. Tietty yleensä ihmisillä viikonloppu muodostaa erillisen yhtenäisen kokonaisuuden, mutta mulla se ei ole ihan niin.

Tuossa FatSecretin taulukossa on viimeisin ensimmäisenä, ihan hyvä niin, mutta menee tuon mun kirjoittaman kanssa eri suuntaan.

Yritän kehittää laskentasysteemiäni, sillä suunnittelen tehdä jatkossakin ruokia, joiden makrot joudun laskemaan itse. Ei muuten, mutta pitää varoa, ettei tule niin sekava systeemi, että sekoan itse omaan nokkeluuteeni.

Ja seuraava viiikko menee jo kovaa vauhtia eteenpäin.