neliapila.jpg

Puna-apila

Lupasin, että Kekkuli (vähän vaille 5 vee) ja Tyyppi (kohta 2 vee) saavat tulla sunnuntaina meille koko päiväksi. Nyt pitää sitten ruveta keräämään voimia ja ideoita. Pitää kirjoittaa ostoslista, käyn tänään kylällä, joten voin tuoda sunnuntaiksi jotakin, mutta mitä. Tyyppi kulkee maissinaksu kädessä ja jos Kekkulille ei kelpaa mikään muun, niin pekoni. Ehkä syödään muutakin kuin maissinaksuja ja pekonia, tai sitten ei, siihen vaan jälkkäriksi jäätelöä ja karkkia. Eikä, kyllä siitä lähdetään, että keskipäivällä syödään kunnon ruokaa makaronilaatikkoa tai hernekeittoa. Iltapäivällä voidaan paistaa vohveleita, vois laittaa kesäkurpitsaa sekaan. Jos sen kanssa sitten saisi jäätelöä. Ja metsään mennään……

Mitä mä olin ajattelemassa…..Esikoinen soitti ja ajatukset meni muualle…..

Niin mennään metsään, jos ei sada kaatamalla. Kekkuli tykkää kovasti metsästä, viime sunnuntaina se oli ihan innoissaan, kun kaivattu kaverinsa setänsä Kuopus oli hänen kanssaan poimimassa märkiä mustikoita. Olin siellä toinenkin setänsä Poika, minäkin ja pappa, mun mies. Nyt toimintasädettä vähän rajoittaa Tyypin vielä lyhyet jalat, ja on hän kuitenkin niin painava, ettei sitä pitkiä matkoja jaksa kantaa. Nyt kannattaa kyllä vaihtaa poimittavat marjat mustikoista puolukoihin. Näkee mitä keksitään. Voidaan me kerätä vaikka männyn käpyjä, ne on kauniita.

DSC_0016%20%282%29.jpg

Kynäjalava

Vaikka puissa on keltaisia lehtiä, ei ne hehku väriään, kun aurinko ei paista. Yöllä oli muuten mahtava mystinen kuutamosumu.

 

SE