Borssi ei ole induktio-ajan ruokaa karppaajille, sitä syöden ei pysty pitämään hiilareita alle 20 g/päivä, mutta muuhun vähähiilihydraattiseen syömiseen se sopii. Soppa on viljaton ja maidotonkin ilman smetanaa.
Keiton päälle laittettavassa smetanassakin on jonkinveran hiilarieta, ja jos borssin kanssa haluaa juoda morssia, hiilarimäärä lisääntyy edelleen.
Tässä ainekset. Etikkapullosta on jo tippunut etiketti pois. Vasemmalla on lisukkeiksi smetanaa ja mehua.
Isoon kattilalliseen, josta tulee 8-10 lautasellista, laitan:
700 g nautajauhelihaa
100 g voita
200 g sipulia
800 g keräkaalia
100 g porkkanaa
500 g punajuurta
½ valkosipulia
½ - 1 dl etikkaa
vettä
laakerinlehtiä
maustepippureita
neilikoita
Niistä tulee:
Ja
SE
Kommentit