Nyt on jotenkin tyhjä olo.

Takana on kolme päivää Kaagelbergin (3 vee) ja Veegelbergin (1 vee) kanssa ja sitä ennen neljä päivää yksin kotona. En käynyt tuon neljän päivän aikana kotipihaa kauempana, keskityin järjestämään vanhoja papereita. Nyt on paperit sellaisessa järjestyksessä, että voisin alkaa mapittamaan niitä aikajärjestykseen ja samalla kirjoittamaan muistojani muistiin, mutta jotenkin ei vaan nyt nappaa.

Näin kirppiksellä Kirsti Ijäksen kirjan Sukupuu ja ostin sen, tuon kolmenpäivän aikana luin sen ja sain ajatuksia siitä, että miten meidän suku on vaikuttanut minuun ja mikä on se perusta, jolle minä olen kasvanut henkisesti. Selailen sitä nyt vielä uudelleen, kunhan pääsen alkuun kirjoittamisessani.

img217.jpg

Se on kesäinen koiranputken lehti

Sitten otin esille laatikon, jossa on mun vuoden aikana tekemäni Gelli Printing paperit, mutta ei niidenkään eteenpäin jalostaminen nyt innosta. Mä haluaisin ensin opetella vähempiarvoisella materiaalilla kasaamaan sekatekniikalla yhteen erilaisia materiaaleja ja sitten kun homma toimii kohtalaisesti, voisin siirtyä tekemään samaa vanhoilla muistoillani.

Nyt menen laittamaan uunijuurekset kypsymään. Ja sitten eteenpäin, vaikka aurinko on kadonnut tai muuten vaan piilossa.

 

$€