Vaikka mulla on tämä bujo-systeemini koko ajan käytössä, niin olen välttänyt sivujen laittamista tänne, mutta nyt kokeilin tällaista kollaasia päiväkirjaksi, niin tulkoot nyt viime viikon sivut tänne.

img516.jpg

img517.jpg

Viikon varrella ajattelin, että en enää tee tällaista jatkossa, saa jäädä yhden viikon kokeiluksi, mutta nyt taidan kuitenkin jatkaa. Eihän tässä ole mitään rajaa sille, että mitä tuohon laittaa. Tietty, jos se on jollakin tavalla päiväkirja, niin pitää silloin jokaisen kiinniliimatun palan tuoda mieleen jotakin kyseisellä ajalla tapahtunutta.

Ja sitten menin ja väritin vähän sivuja.

img518.jpg

img519.jpg

Jotenkin on sellainen mieli, että tästä voisi kehitellä jotakin systeemiä, mutta jotenkin idea on puolivälissä, se ei ole avautunut täysin. Kun nyt vuodenkierto kääntyy kevättä kohti, mun elämä siirtyy vähitellen ulos ja voisin samalla miettiä uutta tapaa tehdä päiväkirjaa. Ei ole pakko leikata kuvia, eikä kirjoittaa, voi vaikka piirtää tai maalata. Ja jos varsin hurjan vaihtoehdon heittää niin, ei ole pakko pitää ollenkaan päiväkirjaa, mut-ku ajattelen niin, että kirjoitan nyt päiväkirjaa niin ei tarvitse kymmenen vuoden kuluttua kirjoittaa muisteluita.

 

$€