Suunnittelen tehdä pientä säätöä bujoiluuni vuoden vaihteessa.

img889.jpg

Tässä ostamani kasa.

2016_12_04_7795.jpg

 

Kierteelliseen luonnoslehtiöön tulee siis edelleen varsinainen bujo ja alunperin suunnittelemani sarakkeet pysyy entisellään, pientä säätöä tulee sisällön suhteen.

Tuo Ajaston Business kalenteri tulee korvaamaan sen ruudukon, jonka tein aina allakkamerkintöjä varten, mutta kun bujo ei kulje mukana, vaihdan allakkaan. Tai vaihdoin jo, tuossa kun on jo joulukuukin. Sanan Business teippasin yli, se kun on liian kaukana minusta, mutta tuo sisältö sopii hyvin.

2016_12_04_7796.jpg

 

Siihen tuli nyt sitten sattumalta hiljainen viikko tyhjänä.

Noihin mustiin Iisi-vihkoihin suunnittelin kirjoittaa pidempää päiväkirjajuttua silloin, kun on tarvetta kirjoittaa. Sitä olen nyt tehnyt Wordillä, mutta onko vanhan kuitenkin mukavampi kirjoittaa kynällä? Sitten aloin miettiä, että onko tuo A5 turhan pieni kyseiseen tarkoitukseen ja ostin A4-vihkoja.

2016_12_05_7803.jpg

 

Nyt on aikaa miettiä, että miten menettelen. Päiväkirjankin voisi kirjoittaa vähän rennommalla tyylillä kuin rivi riviltä, lause lauseelta, voisihan sinne vaikka piirtää väliin. Päiväkirjaan en liimaa mitään, sillä sitä varten on bujo. Sitä koristelen. Mutta tarroja en osta ja teippejä en osaa oikein käyttää, mutta leikkaan kuvia ja paloja lehdistä ja mainoksista, niiden liimailuun on kehittynyt jo rutiini.

Olen sopinut itseni kanssa, että bujoni sivut ovat niin omaa minääni, että niistä en laita kuvia tänne enkä muuallekaan. Niin saan vapauden tehdä mitä tahansa ajatellen vain omaa itseäni.

 

SE