Joskus on allakassa päivämääriä, joita odottaa, joko iloisen toiveikkaana tai sitten pientä pelkoa rinnassa. Joskus on allakka tyhjä merkinnöistä. Tämä talvi on ollut varsin tyhjää, koska ei ole ollut kansalaisopistoa, mutta nyt alkaa kaikki, kansalaisopiston lisäksi seurakunta saa pitää muitakin tilaisuuksia kuin jumalanpalveluksia, on hammaslääkäri, äitin synttärit, äitin lääkäri (mun pitää tilata ja kuskata), oma labra ja kesälle oman pikkupojan häät, hän on pojistani nuorin vaan ei kooltaan pienin, siis kookkain. Hiihtolomalaisten kanssa ehkä uskaltaa touhuta koronauhasta riippumatta. Siis nyt on allakassa merkintöjä.

Elisabet II paiskii edelleen töitä, vaikka on äitini kanssa saman ikäinen, kaksi kuukautta äitiäni nuorempi. Hänellä työkokemusta jo 70 vuotta.

Uutisissa isoja asioita, Viking Glory on saapunut Turkuun. Sen 225 milj. hinnasta tuli pieni hitunen myös meidän porukkaan kuuluvaan tilipussiin ja meillä ollaan ylpeitä sen energiatehokkuudesta. Kuka sitten haluaa ensimmäiseksi sen kyytiin, se jää nähtäväksi.

 

img915%20%282%29.jpg

Yritänkö juurruttaa näitä pimeydessä venyneitä tuoksupielikin latvoja vain laitanko kompostiin.

 

$€