Nyt on vierähtänyt pitkä aika kasvien parissa, mutta koko ajan on käytössä ollut bujot. Aina välillä teen bujoiluuni muutoksia. Niin nytkin.

 

IMG_6406.jpg

 

Isoja kirjoja on täynnä kymmenen, enkä osta nyt uutta. Noiden sisältö on muuttunut vuosinen varrella paljon: ensimmäinen on bujoilun harjoittelua, vähitellen tyylistä kehittyi oikeaoppinen bujo ja sitten se lähden viemään systeemiä omaan suuntaani, kunnes lopulta olen päätynyt suunnilleen Junk Journaliin tai Memory Keepingiin. Nyt kuun vaihteessa kirja vaihtuu irtolehtipainokseen, joka on täysin secondhand. Teen sivut vanhoista lehdistä tai tuotepakkauksista. Alkuun laitan sivut mappiin, mutta kun niitä kertyy enemmän, niputan ne yhteen. Ensimmäisen aloitin kesäkuun alussa 2016 ja viimeisen lopetin nyt heinäkuun lopussa.

 

IMG_6407.jpg

 

Tuon ison kirjan tyyliin on vaikuttanut se, että otin käyttööni pienen kirjan, joka on oikea bujo. Siinä ei ole juuri lappuja välissä, ei teippejä, ei paljoa piirrettyjä koristelujakaan. Niissä olen panostanut luettavuuteen, siihen, että miten löydän kirjaamani asiat paremmin. Ensimmäisen pienen kirjan aloitin vuoden 2019 alusta ja se jatkuu nyt entisellään.

 

Pidemmän ajan hallinta on ollut koko ajan allakassa. Se on ollut monta vuotta Tokmannin Business kalenteri, josta teippaan aina heti ensimmäiseksi sanan business piiloon, mutta se on muuten minulle sopiva. Siinä on päivät pystyssä ja siitä tykkään. Siihen kirjaan myös muiden ihmisten asioita: äitini lääkärireissut, joista pidän huolta, lasteni lomat ja työvuorot sekä suunnitelmia viikkojen ja kuukausien päähän.

 

Näillä mennään, kunnes vaihdan tyyliä.

 

 

$€