Pitääkö nyt iloita uudesta vuodesta ja tehdä innolla suunnitelmia.

Pitääkö nyt katsoa menneeseen vuoteen, olla kriittinen, myöntää virheet ja väärät valinnat.

Ehkä molempia.

Aloitan jälkimmäisestä.

Tässä tämän vuoden painotaulukko bujostani. Siinä on hyvä pohja suunnittelulle, kun taas vuoden vaihtuessa on läskin pakko aloittaa laihdutuskuuri. Vai onko. Onnistuuko se nytkään. Miksi onnistuisi. Onko into nyt isompi. Onko fiilis parempi. Onko ressiä vähemmän. Eikö minusta ole enää laihduttamaan. Eikö tänään ole kuitenkin vielä lupa herkutella. Mutta ei ne herkut tänne ilmesty, ellen tee niitä. Onhan pakastimessa muutama desi suolainen-kinuski jäätelöä, sen vedän naamaani saunan jälkeen ja sitten. Mitä. Alkaa laihdutuskuuri. Saattaa olla nyt vielä pyhinä ongelmia, mutta se suotakoon, runsaassa viikossa on viimeisetkin joulunpyhät lusittu ja alkaa kunnon arki.

img929B.jpgimg930B.jpg

Tätä voi lukea monella tapaa ja verrata päiväkirjaan, sillä fiilikset kyllä vaikuttaa paljon mun syömisiin, enkä ole siihen vielä mitään apua löytänyt, niin se vaan on.

Voihan ajatella niin, että olen painanut jo heinäkuussa 82 kg, joten en ole puoleen vuoteen lihonut, vaikka olen syönyt ihan mitä vaan. Tältä ajalta ei ole ruokapäiväkirjaa, kuin vähän aikaa ennen joulua, se on täällä pikkujoulukauden ruokapäiväkirjana.

Voihan ajatella niin, että alin paino on 77 kg, joten olen lihonut siitä yli 5 kg.

Nyt painan 2-3 kg enemmän kuin vousi sitten. Tuosta taulukosta näkyy, että alkuvuodesta oli yritystä laihduttaa ja sen ajan ruokapäiväkirja on http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=11&t=69561

Taitaa olla melko samanlainen sävy ilmassa kuin on nytkin. Miksi mikään ei muutu. Sama tilanne vuodesta toiseen, en ole onnistunut laihduttamaan, mutta en ole lihonut lisää kymmeniä kilojakaan, vaikka olen syönyt milloin mitäkin. Mahtuuko sinne sitten väliin kuitenkin kunnollisen syömisen pätkiä.

Vuodenvaihde on tilinteon aikaa.