Löysin tässä jonakin päivänä YouTubesta videoita juuri minulle. Siinä oli tapa miten kasata kokoon mareriaalia, jonka joku toinen lajittelisi roskiksi, mutta josta minä voin tehdä itselleni muistojen albumin. Kukin tyyllään kauniimpi tai kauheempi. Aloitin aivan roskista, siinä on: joulun ajan papereita, mainoksia, tuotepakkauksia, elintarvikepakkauksia, vähemmän tärkeitä asiakirjoja, lippusia-lappusia, kortteja, mitä lie. Kansiksi leikkasin viinilaatikon. Pikku vihkoset ompelin puuvillalangalla yhteen ja kiinnitin kansiin lenkillä sitä samaa lankaa. Lippuset-lappuset ja muut pienenmmät osat napsasin kiinni sivuihin nitojalla.

 

IMG_1752.jpg

 

Tämä on hyvä idea.

 

IMG_1755.jpg

 

Tuo saa varmaankin olla juuri tuollainen, mitä sille sitten tapahtuukaan, mutta en askartele sen kanssa yhtään enempää. Koska vähän tuon tyyppistä materiaalia pyöriin mun ison bujon välissä, teen nyt jäätelölaatikosta kannet, vahvistan ja kaunistan sitä vähän ja laitan sen väliin vähitellen sellasita mitä en heti polta. Tuosta saisi vähän ruokapäiväkirjan tyylisen, tai otsikolla kielletyt herkut ja keräisi siihen sitten karkkipaperit ja irtokarkkipussit. En taida sille nimeä antaa, mutta lähden vähitellen askartelemaan roskista. Pienempien osien kiinnityksen voin tehdä erilaisia tapoja kokeillen.

 

IMG_1749.jpg

 

Lastenlapset imeskeli kesän aikana muutaman laatikollisen Eskimoita ja tuosta otan yhden laatikon ja lähden tekemään siitä kansia.

 

SE